Субота, 27.04.2024, 12:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Рашівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу


Спорт

Наші спортивні досягнення

Кожен рік в Рашівській ЗОШ І-ІІІ ступенів працюють спортивні секції з волейболу та баскетболу серед хлопців і дівчат, на протязі останніх трьох років діє гурток "Нащадки козацької слави", регулярно проводяться спортивні змагання між класами, організацію і суддівство яких проводять самі учні, члени міністерства здоров'я та спорту учнівського самоврядування.

Вчитель фізичної культури Андрусенко Володимир Васильович, категорія вища, старший вчитель, педагогічний стаж - 30 років

За останні 10 років Рашівська ЗОШ була 10 разів переможцем чи призером районної спартакіади школярів, збірні команди хлопців та дівчат регулярно займають високі місця в змаганнях  по волейболу, баскетболу, футболу, легкій атлетиці.

Збірна команда школи 4 роки поспіль займала друге місце  в обласному фіналі фізкультурно-патріотичного фестивалю «Нащадки козацької слави» , навіть захищала честь Полтавщини на всеукраїнському фіналі, який проходив с. Пляшева Рівненської області.  До честі сказати, що незважаючи на стислі строки підготовки до змагань, команда досягла найкращого результату за всі роки виступів команд Полтавської області.

Було завойовано 8 індивідуальних призових місць:

(3 перших, 2 других, 3 третіх), третє загальнокомандне місце з човникового бігу та загальне підсумкове восьме місце в Україні.

 Влітку 2010 року команда Рашівської ЗОШ І-ІІІ ступенів знову виборола право захищати честь області на всеукраїнському фестивалі " Нащадки козацької слави", який проходив в "Артеку". Команда виборола почесне 10-е місце.

Протягом 2010-2015 років команда школи перемагала в районних змаганнях і на обласних змаганнях, які проходили у м. Лубни, займала призові місця.

 

Пошук
Друзі сайту

<